A bemutatott cserepeslemezeink elegánsak, tartósak és esztétikusak. Régi és új technológia összefonódásával jött létre. Kínálatunk ügyfeleink részére: Három fajta termék közül választhatnak Bona , Perla , Joker. Az új technológiának és a magas minőségi elvárásnak köszönhetően termékeink rendkívül könnyűek, tartósak, mindenféle időjárásnak ellenállnak. Felszerelésük nagyon egyszerű és esztétikus. Kifogástalan jó minőségből következik a rendkívül hosszú élettartam. A fényes bevonatú lemezekre 10 év, a matt bevonatra 15 év garanciát biztosítunk. Termékeinknek kifogástalan kinézete van, esztétikus, mutatós, ezek mellett széles színskálával rendelkezünk. Összehasonlítva más termékekkel,ezek nagyon könnyűek,méretre szabhatóak,ezért a hulladék minimálisra szűkíthető.

cserepeslemez

 

A tűzi horganyzott bevonatú acéllemezek gyártása folytatólagos tűzi-mártó berendezésen történik. Az acéllemezek szalagként folytonosan haladnak át a különböző előkészítő fázisokon, úgymint tisztítás, előhevítés, redukciós és kiegyenlítő zónák, majd a ca. 450 °C -os cinkfürdőben kapják meg fémes bevonatukat. A fürdőből kivéve a bevonat rétegvastagságát légfúvással állítják be. A lemez végső minőségét hűtéssel, utókezeléssel és finomhengerléssel kapja meg. Tűzi horganyzott acéllemez (Z 275), kétoldali 275 g/m2 felhordott tömeg, oldalanként ca. 20 µm rétegvastagság. A lemezek, így már felhasználhatóak horganyzott trapézlemez gyártásra, vagy színes bevonat felvitelével magasabb korrózióvédelmű, esztétikusabb alapanyagot kapunk.

Az alapanyag 0,5mm illetve 0,7mm vastagságban rendelhető 25 és 35 mikron festékréteggel. A 25 mikron festékréteg fényes bevonattal rendelkezik, míg a 35 mikron festékréteg matt bevonat.

Cserepeslemez trapézlemez ereszcsatorna klippanel szelemen szendvicspanel tetőfedés hullámlemez

Cserepeslemez

Bolka cserepeslemez

Értékelés: Még nincs értékelés

Germania cserepeslemez

Értékelés: Még nincs értékelés

Jolka cserepeslemez

Értékelés: Még nincs értékelés

Polka cserepeslemez

Értékelés: Még nincs értékelés

VENECIA Kiselemes cserepeslemez rendszer

Értékelés: Még nincs értékelés

Jelenleg online

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél

Scroll to top